Alektum Group

Ota yhteyttä

Alektum Group

Alektum Group on perheyritys, joka tarjoaa perintäpalveluja ja rinnastettavia palveluja. Innovatiivisten palvelujen ja tuotteiden ainutlaatuisella yhdistelmällä tuemme asiakkaitamme luotettavalla tiedolla ja lainopillisella asiantuntemuksella koko taloudellisen prosessin ajan, jotta asiakkaamme voivat löytää oikeat asiakkaat, parantaa likviditeettiään, tehostaa laskujen hallinnointia ja pienentää luottoriskejään. Uskomme pitkäjänteisiin kumppanuuksiin, jotka perustuvat tiiviiseen yhteistyöhön, räätälöityihin ratkaisuihin ja tahdikkaaseen vuoropuheluun asiakkaan asiakkaan kanssa. Yhteistyö kansamme on helppoa ja tehokasta – oikeat ratkaisut oikealla hetkellä tuottavat oikean tuloksen.

Alektum Group on ollut toiminnassa vuodesta 1992, jolloin aloitimme toimintamme perintätoimistona. Nykyään Alektum Groupilla on yli 500 työntekijää 16 Euroopan maassa ja liikevaihto on yli 700 miljoonaa kruunua.

Alektum Group

Olemme koko ajan olleet vakuuttuneita yhtenäisten prosessien ja ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman arvosta. Siksi yhdistimme vuonna 2015, 28 pienempää yritystä Alektum Groupiksi ja voimme tänä päivänä tukea asiakkaitamme ja kumppaneitamme koko taloudellisen prosessin ajan. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi perintään ja siihen liittyviin palveluihin liittyen, voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Autamme sinua löytämään oikeat asiakkaat, parantamaan likviditeettiäsi, tehostamaan laskujen hallinnointia ja pienentämään luottoriskejä. Tämän mahdollistaa selkeästi määritelty arvoketjumme, johon sisältyy lainopillinen neuvonta, johtavat informaatiopalvelut sekä tehokkaat rahoitusratkaisut ja saatavien osto. Jaamme tavoitteesi ja tuemme liiketoimintaasi, jotta sinä voit säilyttää suhteet asiakkaisiin.

Yhteistyön on oltava helppoa ja tehokasta – oikeat ratkaisut oikealla hetkellä tuottavat oikean tuloksen.

Lisää Alektum Groupista

Sivun alkuun