Kasvun avain oli yhtiön palveluiden, laskurahoituksen ja perinnän suuri kysyntä. Alektum Group onnistui hankkimaan useita uusia asiakkaita kuten Tre, PayexFolkefinans sekä Ferratum. Alektum Groupin sijoitukset velkasalkkuihin ovat myös kasvaneet jatkuvasti vuoden aikana. Vuoden 2017 aikana yhtiö onnistui laajentamaan kansainvälistä toimintaansa Norjan ja Alankomaiden uusien toimilupien myötä. 

- On fantastista analysoida viime vuotta. Liikeideamme on auttaa muita yrityksiä kasvamaan rahoitusratkaisuilla ja asiantuntemuksellamme. Se, että olemme itse vahvassa kasvussa osoittaa, että olemme onnistuneet auttamaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme, mikä tuntuu mahtavalta, kertoo Alektum Groupin toimitusjohtaja Mats Augurell. 

Painopiste verkkokaupassa ja digitalisaatiossa 

Alektum Groupin visio vuodelle 2018 on jatkaa samaa kasvutahtia ja laajentaa toimintaansa kansainvälisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa, että tarjontaa sovitetaan verkkokaupoille sopivaksi ja digitalisaatio huomioon ottaen. 

- Digitalisaatiolla on seurauksia yrityksille. Maksutavat ja kulutustottumukset muuttuvat jatkuvasti. Yhä useammat vähittäismyynnin ja verkkokaupan alalla toimivat yritykset ovat kiinnostuneita rahoitusratkaisuistamme, Mats Augurell päättää.