Tavoitteena nopea ja kestävä kasvu?

Hienoa – me osaamme auttaa! Haluamme auttaa yrityksiä kasvamaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa kestävällä tavalla. Teemme sen löytämällä sinulle oikeat asiakkaat, parantamalla likviditeettiäsi ja varmistamalla että saat maksun tuotteistasi ja palveluistasi.

Muutama esimerkki siitä, mitä voimme tehdä puolestasi

Löydä oikeat asiakkaat

Tiedämme, miten kalliiksi huonosti maksavat asiakkaat voivat käydä. Siksi olemme kehittäneet tarjonnan, jonka avulla löydät ja palvelet oikeita asiakkaita ja joka voi maksimoida tulosi. 

Vahvista yritystäsi

Helpot, kustannustehokkaat ja räätälöidyt yritysrahoitusratkaisut ja laskutuspalvelut antavat tilaa, voimaa ja edellytykset kasvaa suuremmaksi ja vahvemmaksi. 

Saat maksun työstäsi

Mitä me emme tiedä perinnästä, sitä tuskin tarvitseekaan tietää. Pitkä kokemuksemme, toimivat menetelmämme ja inhimilliset arvomme takaavat, että saat maksun tuotteistasi ja palveluistasi - asiakassuhdetta vahingoittamatta.

Enemmän aikaa kasvaa

Myymällä yrityksesi erääntyneet saatavat et pelkästään paranna kassavirtaa. Samalla vapautat kallista aikaa, jonka voit käyttää myyntiin ja kasvustrategioiden toteuttamiseen.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä.

Sillä ei ole merkitystä, oletko jo suurempi yritys,  vai haluatko haastaa markkinoiden suuret toimijat. Myytkö asiakkaillesi tuotteita tai palveluja. Onko toimipaikkasi Ruotsissa, Saksassa, Puolassa tai jossakin muussa Euroopan maassa, jossa meillä on toimintaa.

Meillä on laajaa asiantuntemusta ja pitkä kokemus alalta, joita tarvitaan liiketoiminnan ja suhteiden kehittämiseen oikeaan suuntaan. Lisäksi olemme aidosti kiinnostuneita yritystoiminnastasi ja meidän kanssa on helppo toimia. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme yhdessä tarpeisiisi ja tavoitteisiisi soveltuvia ratkaisuja.

Peter Stenvall
Myyntijohtaja
Sivun alkuun