09 23134850

Oletko saanut meiltä kirjeen?

Jos sinulla on kysymyksiä tai huomautettavaa, voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 23134850 tai käyttää tätä lomaketta. Mikäli haluat maksaa velkasi, voit tehdä sen Plan & Pay -palvelussa.

Oletko saanut kirjeen?

Oletko saanut kirjeen?

Täältä löydät lisätietoa siitä, mitä sinun tulisi tehdä, jos et pysty maksamaan velkaasi tai jos haluat maksaa velkasi sekä jos kaipaat lisätietoa veloista ja perinnästä yleisesti. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Onko lasku jäänyt maksamatta?

Et ole ainoa, jolla on joskus vaikeuksia laskun maksamisessa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa koko velkaasi kerralla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai käytä sivun alareunasta löytyvää lomaketta: Minulla on velkaa Alektumille. 

Voit myös kirjautua Plan & Pay -palveluumme, jossa on työkaluja kuukausibudjetin ja maksusuunnitelman laatimiseen.

Kaksi tärkeintä neuvoamme

  1. Jos et pysty maksamaan kaikkea kerralla, ota selvää paljonko pystyt maksamaan kuukausittain. Budjetoi menosi ja tulosi!
  2. Ota yhteyttä meihin ja kysy, voitko tehdä maksusuunnitelman. Kerro tilanteestasi ja kuinka paljon voit lyhentää velkaasi kuukausittain. Melkein aina voimme löytää ratkaisun, joka sopii molemmille osapuolille.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Sivun alkuun