Hoidamme yritysperinnän tavalla, joka asettaa sinut toimeksiantajana keskipisteeseen ja sovitamme menetelmämme sinun liiketoimintaasi ja toiveisiisi samalla kun kohtelemme asiakkaitasi objektiivisesti ja ammattimaisesti. Nimeämme sinulle aina henkilökohtaisen käsittelijän, joka palvelee sinua nopeasti ja ammattimaisesti ja käyttää kokemustaan ja lainopillista osaamistaan löytääkseen menestyvän strategian, jotta sinä saisit rahasi nopeammin.

Yritysperintäpalvelumme

Maksumuistutukset

Ensimmäisessä vaiheessa voimme hoitaa huomautuslaskutuksenne. Säästät aikaa, rahaa ja resursseja antamalla meidän hallinnoida maksushuomautuksenne. Lähetämme maksuhuomautuksenne ja valvomme avoimia saatavianne, kunnes suoritukset kirjautuvat tilille.

Perintä

Kaikki yritysperinnän parissa työskentelevät käsittelijämme ovat alan asiantuntijoita ja heillä on monivuotinen kokemus yritysten välisten saatavien käsittelystä. He palvelevat sekä sinua että asiakkaitasi ammattimaisesti. Voit luottaa siihen, että tunnemme tarvittavan lainsäädännön ja hoidamme asian niin, että saatte saatavanne.

Jälkiperintä

Joskus käy niin, että asiakkaallasi ei ole taloudellisia mahdollisuuksia maksaa velkojaan. Silloin autamme sinua valvomalla saataviasi, kunnes asiakkaan tilanne kohenee ja varmistamme, ettei saatava vanhene.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!