09 23134850

Oletko saanut meiltä kirjeen?

Jos sinulla on kysymyksiä tai huomautettavaa, voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 23134850 tai käyttää tätä lomaketta. Mikäli haluat maksaa velkasi, voit tehdä sen Plan & Pay -palvelussa.

Saatavien osto

Ota yhteyttä

Saatavien osto

Saatavasi ovat suuri hyödyntämätön kassavirtapotentiaali. Nyt voit hyödyntää sen. Ostamme yrityksen erääntyneet saatavat – ja sinä saat rahasi saman tien.

Haluatko vapauttaa pääomaa ja resursseja? Saatavien myynnillä, parannat kassavirtaasi ja vapautat laskuihin sidottua pääomaa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia maksamattomista laskuista eikä hukata niihin aikaa ja rahaa. Me hoidamme asian!

Saatavien myynti pienentää riskejäsi

Voimme huolehtia kaikista tai osasta saatavia - täysin yrityksesi tarpeiden mukaan. Ostamalla saatavasi otamme riskin haltuumme ja saatavien perimiseen liittyvän työn. Sinä voit käyttää arvokkaan aikasi ja energiasi liiketoimintasi kehittämiseen.

Myy saatavasi 

Valitse liikekumppanisi huolella. Turvanasi on Alektum Groupin ainutlaatuinen filosofia: tavoitteemme on, että sinä saat asiakkaana rahasi mutta säilytät samalla asiakassuhteesi. Saatavien ostoon liittyvillä rutiineillamme ja tarkoilla prosesseillamme on selkeä painopiste: sinulla säilyy jatkossakin hyvä suhde asiakkaaseen.

Sivun alkuun