09 23134850

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa 09 2313 4850. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.

Har du fått ett brev?

Har du fått ett brev?

Här hittar du mer information om vad du bör göra om du har en skuld till oss som du inte kan betala, om du vill betala av din skuld eller om du vill ha mer information om skulder och inkassoprocessen rent generellt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information.

Om du inte kan betala

Det här är en vanlig situation och du är inte alls ensam. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela din skuld på en gång, kontakta din handläggare som finns angiven på det inkassokrav som du fått av oss. Du kan också ringa vår växel eller använda formuläret längst ner på sidan. Du kan också logga in på vår onlinetjänst Plan & Pay, där det finns verktyg som hjälper dig att göra upp en månadsbudget och lägga upp en plan för hur du ska återbetala din skuld.

Våra två viktigaste råd

  1. Om du inte kan betala allt på en gång, ta reda på hur mycket du faktiskt kan avvara per månad. Gör en budget!
  2. Kontakta oss och fråga om du kan få sätta upp en avbetalningsplan. Berätta hur din situation ser ut och hur mycket du kan avbetala på skulden per månad. Det finns nästan alltid en möjlighet att hitta lösningar som fungerar för båda parter.

Kontakta kundtjänst

Till toppen av sidan